Select Page

NorthTech

SOLIDT HÅNDVÆRK GENNEM METODIK

KORT OM NORTHTECH

Rødderne

Vi udspringer af den digitale alder, og mange af os har været så heldige at starte på Commodore 64 i 80’erne. Det har givet os viden om, at IT slet ikke er så svært samt troen på, at vi kan flytte bjerge. Vi har oplevet Microsoft, Apple og Google starte i garagen og bygge op derfra. 

Vi kommer fra mange hjørner af livet, men deler alle en umættelig nysgerrighed og trang til at lære, hvordan det hele fungerer. Vi har oplevet, hvor langt vi er kommet fra 80’erne til nu og tror på, at de næste år vil blive mindst lige så spændende.

Arbejdslivet

Skandinavien er verdenskendt for høj kvalitet i design og løsninger. Vi er klar over denne arv og vil gerne løfte den. Kreativitet trives kun i gode rammer og derfor er arbejdsmiljø, tillid og en høj grad af selvstændighed, grundstenen i vores syn på godt arbejdsmiljø.

Når vi ikke arbejder målrettet på projekter, bruger vi tiden på at udtænke optimale løsninger, diskutere udfordringer i verden og udvikle os selv.

Firmaet

Fundamentet for vores virksomhed blev skabt i løbet af 2002 og trekløveret Jon, Jes & Rolf dannede formelt Northtech 1. januar 2003. Northtech har gennem årene været vidt omkring og lavet mange succesfulde projekter for telebranchen, den finansielle sektor, energibranchen, sportsbranchen og for staten.

Med mantraen Solidt Håndværk Gennem Metodik tager vi udgangspunkt standardteknologi, men arbejder også gerne med projekter, hvor der ikke findes eksisterende software og hvor vi skal opfinde helt nye løsninger.

UDTALELSER

Northtech er blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen i 2016, og blev i Computerworlds store regnskabsanalyse udnævnt til it-komet 2017 i kategorien “Top 20 Konsulenthuse”.

VI STØTTER

VERDENSSKOVE.ORG

Verdens Skove er en dansk miljøorganisation, som arbejder for en verden, der er rig på skove med biologisk mangfoldighed. De arbejder for bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove – både de danske skove og regnskoven. Verdens Skove startede som regnskovsgruppen Nepenthes i 1983. Siden er de vokset til en organisation med et nationalt og internationalt sigte. Mere end 206.000 danskere har gennem tiden støttet vores arbejde for regnskoven gennem de kendte regnskovscertifikater.

KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Kræftens Bekæmpelse støtter kræftforskning på hospitaler og universiteter i hele Danmark, og de har eget forskningscenter, da de  ønsker et tæt samarbejde med forskerne. Den forskning, som Kræftens Bekæmpelse støtter, skal være af højeste kvalitet og have perspektiver , der kan gøre en forskel for patienterne. De støtter for eksempel forskning i ny diagnostik, nye principper for behandling, senfølger og rehabilitering.

LÆGER UDEN GRÆNSER

Læger uden Grænser er en organisation, der yder akut medicinsk nødhjælp til ofre for konflikter og katastrofer i hele verden. De behandler op mod 10 millioner patienter hvert år og deres primære formål er at yde medicinsk nødhjælp til de mennesker, som er mest udsatte i forbindelse med krige, konflikter, naturkatastrofer, epidemier, sult og fattigdom.

SCLEROSE FORENINGEN

Scleroseforeningen er en omfattende organisation, der støttes af omkring 55.000 medlemmer og bidragydere, og har eksisteret siden 1957. Deres hovedformål er at støtte danskere med sclerose og lette vilkårene for dem, der har sygdommen inde på livet. Arbejdet i organisationen bygger på værdierne åbenhed, samspil, kvalitet, handling og håb.